Over Ons

Emad Hassan is geen onbekende in Medemblik. In 1985 vestigde hij zich aan het van Houweningenpark met zijn grillroom "De Pyramide". Na jarenlang met veel plezier op deze locatie zijn Egyptische lekkernijen bereid te hebben, deed zich de mogelijkheid voor om zijn bedrijf aan de Nieuwstraat voort te zetten, en zelfs uit te breiden, met een vernieuwd concept en onder een andere naam.

Als een van de weinige eetgelegenheden in Medemblik is Steakhouse - Pizzeria Rosario sinds de opening van zijn nieuwe pand op de nieuwstraat, in staat om grote groepen mensen van zijn lekkernijen te voorzien. Mocht u na een feestje gezellig met zijn allen uit eten willen, dan is steakhouse - pizzeria Rosario hiervoor een unieke locatie. Ook de zorgvuldig samengestelde kaart vol met verschillende gerechten biedt legio mogelijkheden om met een groot gezelschap te komen dineren tegen een schappelijke prijs.

Naast de vertrouwde gerechten kunt u kiezen uit diverse soorten ovengerechten, gerechten van de grill, vis en vegetarische gerechten. Vóór en nagerechten zijn net als een uitgebreid assortiment warme koude en alcoholische dranken, eveneens te vinden op de uitgebreide menukaart.

Liefhebbers van afhaal-menu's hoeven echter niet bevreesd te zijn U kunt nog steeds zoals altijd thuis genieten van de Egyptische specialiteiten die u van Emad Hassan gewend bent.